BM Bedrijfsmakelaars

Heereweg 225
2161 BG Lisse
Tel: 0252 25 50 15
info@bmbedrijfsmakelaars.nl
Satellietbaan, 2181 MG Hillegom, Bedrijfsruimte (BOG) Koopprijs € 45.995,- v.o.n.
Satellietbaan in Hillegom 2181 MG

Omschrijving

NU IN VERKOOP: NIEUWBOUWPROJECT MOLENPARK | MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS / BOXEN

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op het bedrijventerrein Treslong aan de Satellietbaan te Hillegom en grenzend aan de Molenlaan en de woonwijk Treslong, op een uitstekend bereikbare centrale locatie direct nabij de N-208 met goede verbinding richting N-207 en A4 / A44, wordt het nieuwbouwproject Molenpark gerealiseerd met 30 multifunctionele bedrijfsunits / boxen! Deze units onderscheiden zich naast de centrale ligging (op de grens van het bedrijventerrein maar ook nabij woningen) door de extra grote (bruto)maatvoering van circa 3,5 breed x 9 meter diep x 3,5 hoog. Er zijn tevens 2 hoekunits beschikbaar die bestaan uit 4 samengevoegde boxen met een (bruto)maatvoering van circa 12,5 x 9 x 3,5.

De units zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk maar ook voor particulier gebruik. Denk aan opslag van auto's, caravans en boten e.d. Maar ook voor de ZZP-er is het een ideale uitvalsbasis. Kortom, een zee van ruimte die tal van mogelijkheden biedt.


OPPERVLAKTE:
- Normale unit: ca. 31,5 m² bruto vloeroppervlakte / ca. 29 m² gebruiksoppervlakte;
- Hoekunit: ca. 112,5 m² bruto vloeroppervlakte / ca. 106 m² gebruiksoppervlakte;


VOORZIENINGEN:
Standaard zijn de units voorzien van het volgende opleveringsniveau:
- Betonnen vloeren, wanden en dak;
- Glad afgewerkte vloer;
- Elektrisch en op afstand bedienbare geïsoleerde sectionaal garagedeur;
- 2 TL- verlichtingsarmaturen;
- 1 dubbele wandcontactdoos;
- Elektra op basis van een tussenmeter afgezekerd op 16A;

In overleg kan - tegen meerprijs- een water- en rioolaansluiting worden aangebracht.

Het afgesloten (gezamenlijke) binnenterrein wordt voorzien van een elektronisch toegangshoek met inbelfunctie, verlichting, cameratoezicht en bestrating.

Voor meer informatie, zie de technische omschrijving in de brochure.


KOOPSOM(MEN):
- Normale units: € 45.995,= V.O.N. exclusief BTW
- Hoekunits: € 129.500,= V.O.N. exclusief BTW

De aankoop is 'vrij op naam'. Dat wil zeggen dat de volgende posten zijn inbegrepen in de koopsom:
1. overdrachtsbelasting, indien van toepassing (6%);
2. notariskosten van de leveringsakte;
3. notariskosten voor de inschrijving bij het Kadaster.


BESCHIKBAARHEID:
Zie de prijslijst in de verkoopbrochure voor de actuele beschikbaarheid.


PARKEREN / GEZAMENLIJK BINNENTERREIN / VvE:
Er bevinden zich 17 algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein. Het gezamenlijke binnenterrein inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen worden onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin het beheer wordt ondergebracht. Elke eigenaar is verplicht hieraan deel te nemen.

In de VvE worden nadere afspraken gemaakt over het gezamenlijk onderhoud van het mandelige terrein, hekwerk e.d., energiekosten, de maandelijkse VvE-bijdrage en alle overige zaken die de gezamenlijke eigenaren aangaan. Indicatieve VvE-bijdrage is zo'n € 300,= per jaar. Let op: de uiteindelijke bijdrage wordt t.z.t door de VvE definitief vastgesteld. Aan genoemde indicatie kan derhalve geen rechten worden ontleend en verkoper aanvaardt terzake geen enkele aansprakelijkheid.


HUURMOGELIJKHEID:
Naast verkoop bestaat de mogelijkheid verschillende units te huren. Indien u hierin interesse heeft kan de unit eventueel voorzien worden van het door u gewenste opleveringsniveau. Verhuurvoorwaarden zullen hierop worden afgestemd. Informeer naar beschikbaarheid en mogelijkheden.


KLEINSCHALIGE INVESTERINGSAFTREK (KIA):
Als u een unit koopt als bedrijfsmiddel voor uw onderneming, dan kunt u - onder voorwaarden - gebruik maken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, kortweg de KIA. Bij investeringen van € 2.301,- tot € 57.321,- (excl. BTW) profiteert u dan van 28% investeringsaftrek! Dit is enkel op basis van de aanneemsom van de unit en niet op de grondkosten. De aanneemsom bedraagt circa 60% van de totale koopsom.


OPLEVERING:
De verwachte oplevering is eind 1e kwartaal 2020. Indicatie start bouw is 4e kwartaal 2019.


KOOP EN OVERDRACHT:
Voor iedere transactie zal een koop-/aannemingsovereenkomst worden opgesteld. Een concept is op aanvraag beschikbaar. De notariële levering vindt plaats bij projectnotaris Van Loenhoud te Noordwijkerhout.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 45.995,- vrij op naam Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting indicatie oplevering eind 1e kwartaal 2020. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 29 m² Perceeloppervlakte 2143 m² Vrije hoogte 340 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 17 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 29 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige