Terug naar de resultaten
Heereweg 225 in Lisse 2161 BG

Heereweg 225

2161 BG Lisse
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Altijd al kantoor willen houden op een markante plek in een monumentaal en karakteristiek pand? Dit is uw kans.

Midden op het horeca-plein 't Vierkant gelegen ligt dit fraaie en statige kantoorpand waar voor verhuur nu de 1e en 2e verdieping turn-key beschikbaar zijn met een oppervlakte van ca. 150 m² exclusief een dakterras van zo'n 30 m².

Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 147 m² In units vanaf 147 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Altijd al kantoor willen houden op een markante plek in een monumentaal en karakteristiek pand? Dit is uw kans.

Midden op het horeca-plein 't Vierkant gelegen ligt dit fraaie en statige kantoorpand waar voor verhuur nu de 1e en 2e verdieping turn-key beschikbaar zijn met een oppervlakte van ca. 150 m² exclusief een dakterras van zo'n 30 m².

Het pand is in 2007 door de huidige eigenaar aangekocht en vervolgens gerestaureerd en getransformeerd van woonhuis naar kantoor, waarbij vele authentieke details bewaard zijn gebleven zoals fraai glas-in-lood, schoonmetselwerk, houten spanten e.d. De opdracht om het oude in ere te houden / te herstellen maar een moderne werkplek te creëren is volgens de Vereniging Oud Lisse goed gelukt, wat in 2010 resulteerde in de toekenning van de erepenning “MOOISTE MONUMENT VAN LISSE”.

In combinatie met de ligging beschikt dit object dus over een uniek aanbod om te werken met de winkels op loopafstand en het horecaplein 't Vierkant voor lunch, diner of borrel voor de deur.


OPPERVLAKTE:
Ca. 147 m² VVO kantoorruimte;
ca. 30 m² dakterras.

De hal / entree begane grond heeft een oppervlakte van ca. 10 m² VVO, dit betreft gezamenlijk gebruik met de begane grond.


INDELING:
Beveiligde entree, hal met marmeren vloeren, fraaie trappartij met glas-in-lood ramen en oud schoon metselwerk naar de verdiepingen.

1e verdieping: royale overloop met serverkast (gezamenlijk), representatieve dubbele toiletgroep in moderne antraciet grijze / witte kleurstelling met vrijdragend toilet en fontein, aan de achterzijde een sfeervolle kantoorkamer van ca. 14 m² met voormalige schouw en openslaande deuren. Aan de voorzijde bevindt zich een grote open kantoorruimte van ca. 60 m² in L-vorm met raampartijen, vaste kast en een luxe hoogwaardige pantry met granieten blad, spoelbak en koel-/vriescombinatie. Tevens openslaande deuren welke toegang geven tot het zonnig gelegen dakterras op het zuid-oosten van ca. 30 m²!

2e verdieping: overloop, unieke afgesloten werk-/vergaderfaciliteit van zo'n 50 m² met in het zicht de 'oude' kapspanten en een verrassende nokhoogte van ca. 3,60 meter. Verder veel lichttoetreding door de diverse dakkapellen en Velux-dakramen. Tevens is er een kleine hoogwaardige pantry met spoelbak aanwezig.

Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning.


VOORZIENINGEN:
- Beveiligde entree;
- Alarminstallatie;
- Verwarming;
- Airco;
- Dubbele moderne toiletgroep met vrijdragend toilet en fontein;
- UTP / elektra-stopcontacten;
- Deels houten plafond / deels gestuct plafond met inbouwspots;
- Grotendeels glad gestucte wanden;
- Fraaie hoge plinten;
- Vloerbedekking;
- Serverkast;
- Luxe hoogglans pantry's;
- Dakterras met meubilair;
- Meubilair.


PARKEREN:
In de directe omgeving van het pand is ruime gratis parkeergelegenheid (parkeerschijf 2 uur) beschikbaar of in de nabije omgeving parkeren zonder parkeerschijf.


BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan Centrum Lisse 2011 is de bestemming 'Gemengd' en o.a. bestemd voor dienstverlening / kantoor met baliefunctie en maatschappelijke voorzieningen.


HUURPRIJS:
€ 1.500,= per maand, exclusief BTW en € 250,= per maand excl. BTW voorschot levering en diensten (gas/water/elektra, schoonmaak en glasbewassing);


OPLEVERING:
In onderling overleg bespreekbaar, per direct mogelijk;


BIJZONDERHEDEN:
- Verhuurder wil, in overleg, incidenteel de kantoor-/vergaderruimte op de 2e verdieping kunnen gebruiken;
- Meubilair op beide verdiepingen wordt beschikbaar gesteld en mag worden gebruikt (inclusief in huurprijs);


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief voorschot servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per direct mogelijk BTW van toepassing Ja Servicekosten € 250,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1860 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 147 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 147 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
147 m²
In units vanaf
147 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Turnkey
Ja

Plattegronden

Heereweg 225 in Lisse 2161 BG Heereweg 225 in Lisse 2161 BG Heereweg 225 in Lisse 2161 BG Heereweg 225 in Lisse 2161 BG

360° Foto's

Route van naar Heereweg 225, 2161 BG Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.