Terug naar de resultaten
Vennestraat 22 in Lisse 2161 LE

Vennestraat 22

2161 LE Lisse
Huurprijs € 1.749,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Zeer representatieve, moderne in 2009 gebouwde en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte-/ kantoorruimte van in totaal zo'n 270 m², gelegen op het uitstekend bereikbare Businesspark Dever te Lisse. Op het voorgelegen eigen terrein bevinden zich 3 parkeerplaatsen alsmede een ruim (!) voorterrein voor laden en lossen. Naast het royale voorterrein kenmerkt deze bedrijfsunit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 267 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Zeer representatieve, moderne in 2009 gebouwde en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte-/ kantoorruimte van in totaal zo'n 270 m², gelegen op het uitstekend bereikbare Businesspark Dever te Lisse. Op het voorgelegen eigen terrein bevinden zich 3 parkeerplaatsen alsmede een ruim (!) voorterrein voor laden en lossen. Naast het royale voorterrein kenmerkt deze bedrijfsunit zich door de complete, hoogwaardige uitvoering en de onderscheidende zeer representatieve uitstraling.

Het bedrijvengebied kent een grote naamsbekendheid in de omgeving, is centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek en ligt daarnaast gunstig ten opzichte van de uitvalswegen N207 en N208 (Westelijke Randweg) en A4 en A44.

Kortom, een prachtig aanbod voor de moderne ondernemer die gaat voor uitstraling, bereikbaarheid én kwaliteit!


OPPERVLAKTE:
- Begane grond: ca. 142 m² VVO;
- 1e verdieping: ca. 80 m² VVO kantoor aan de voorzijde en ca. 45 m² bedrijfs-/opslagruimte;
Totaal: ca. 267 m² VVO


INDELING:
Zelfstandige entree, hal met deur naar bedrijfsruimte, luxe en ruime toiletruimte met fontein, meterkast/ opstelling c.v.-combiketel, royale bedrijfsruimte van ca. 125 m² met elektrisch bedienbare geïsoleerde overheaddeur, licht afgewerkte wanden en plafond alsmede een vrije hoogte van ca. 4,5 meter! Fraaie trappartij naar de 1e verdieping: grote kantoorruimte met systeemplafond, inbouwarmaturen, kabelgoot en wandafwerking, airco (uitsluitend in de kantoorruimte) en verwarming. Aan de achterzijde bevindt zich de pantry met bovenkasten, spoelbak, kraan en koelkast. Via de pantry doorloop naar circa 45 m² bedrijfs-/opslagruimte met een vide. De vide (basismaat van ca. 5 x 2,5 meter) is voor 3/4e deel voorzien van een balkenvloer zodat er extra vloerruimte gecreëerd kan worden; daarnaast is er een uitsparing aanwezig voor optionele lift zodat er zonder problemen pallets naar boven kunnen worden gebracht.


VOORZIENINGEN:
- Begane grond entree/hal, toilet en kantoorruimte 1e verdieping v.v. systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Bedrijfshal wordt verwarmd via heater, de hal en kantoorruimte via c.v. combiketel / warmwater eveneens via c.v.-combiketel;
- Geheel betegeld vrijhangend toilet met systeemplafond en verlichtingsarmatuur;
- Wanden en plafond bedrijfsruimte geheel wit gespoten/afgewerkt;
- Bedrijfshal v.v. elektrisch bedienbare overheaddeur, krachtstroom, opbouwverlichting en buitenkraan;
- Door de vide kunnen pallets vanuit de bedrijfshal op de opslagruimte op de 1e verdieping worden geplaatst óf kan er extra vloerruimte gecreëerd worden;
- Zelfstandige entree voor de kantoorruimte;
- Kantoor v.v. pantry met spoelbak en koelkast, airconditioning, kabelgoot (elektra + UTP-netwerk) en mechanische ventilatie;
- Kantoorruimte en pantry 1e verdieping beschikt over geheel afgewerkte wanden;
- Vloerbedekking in de kantoorruimte, antraciet tegelvloeren in hal, overloop en pantry;
- Bedrijfsruimte aan de achterzijde op de 1e verdieping v.v. coating;
- Pantry met spoelbak, kraan en losse koelkast;
- Beveiligingsinstallatie (zowel inbraak- als rook) met volledig camera-systeem voor beide verdiepingen.


SERVICEKOSTEN:
Geen, de nutsvoorzieningen worden direct op naam van huurder gesteld.


PARKEREN:
Bij de ruimte behoren 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe nabijheid van het pand is voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.


HUURPRIJS:
€ 1.749,= per maand, te vermeerderen met BTW.


OPLEVERING:
Oplevering in overleg, per direct beschikbaar! De voorgaande huurder is reeds verhuisd.


BIJZONDERHEDEN:
Eventueel is de ruimte ook in delen te huur, informeer naar de mogelijkheden.


HUURTERMIJN:
Het uitgangspunt is een huurperiode van 5 jaar, een afwijkende periode is bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.749,- per maand Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting per direct mogelijk BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 267 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 450 cm Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
187 m²
Vrije hoogte
450 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Vennestraat 22, 2161 LE Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.