Terug naar de resultaten
Heereweg 241 in Lisse 2161 BH

Heereweg 241

2161 BH Lisse
Vraagprijs € 1.695,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN:
Geheel gemoderniseerde, ruim opgezette en perfect afgewerkte winkelruimte van zo'n 115 m² mét achtergelegen patio/buitenruimte van ca. 18 m² en ca. 15 m² opslagruimte op de begane grond! Het geheel ligt op een geliefde locatie, direct nabij het horecaplein 't Vierkant met tal van restaurants, pal tegenover supermarkt Dirk van den Broek alsmede diverse lokale (speciaal)winkels zoals...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 113 m² In units vanaf 113 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN:
Geheel gemoderniseerde, ruim opgezette en perfect afgewerkte winkelruimte van zo'n 115 m² mét achtergelegen patio/buitenruimte van ca. 18 m² en ca. 15 m² opslagruimte op de begane grond! Het geheel ligt op een geliefde locatie, direct nabij het horecaplein 't Vierkant met tal van restaurants, pal tegenover supermarkt Dirk van den Broek alsmede diverse lokale (speciaal)winkels zoals boekhandel Grimbergen, reisbureau Van Rooy, speciaalzaak John de Bruin, Ter Gouw Schoenen en Fotovak Engel. Samen met winkelcentrum Blokhuis en omliggende straten maakt deze locatie onderdeel uit van het regionaal sterke en bruisende 'Dorpshart' van Lisse met tal van voorzieningen; zo liggen ook Museum De Zwarte Tulp, het gemeentehuis, partycentrum De Proeverij en danscentrum Welkom om de hoek. Parkeren is gratis (parkeerzone 2 uur) en kan voor de deur of (onbeperkt) in de directe omgeving! De ruimte is tevens uitstekend geschikt voor dienstverlening of lichte horeca, waarbij er een gezellig en besloten terras aan de achterzijde te creëren valt.


INDELING:
Entree, open winkelruimte met een frontbreedte van circa 7 meter en v.v. een antraciet grijze tegelvloer, niveauverschil naar het aangebouwde achtergedeelte welke is v.v. vloerverwarming, een moderne toiletgroep en mooie pantry/keuken met volop kastruimte. Tevens geven de openslaande deuren toegang tot de besloten buitenruimte op het zuid-oosten met aangrenzende (houten) berging.


OPPERVLAKTE(N):
Ca. 113 m² VVO exclusief ca. 18 m² buitenruimte en ca. 15 m² opslag.


VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte wordt casco verhuurd, oplevering in de huidige staat:
- frontbreedte ca. 7 meter;
- eigen c.v.;
- verwarming via radiatoren en vloerverwarming (in de aanbouw);
- antraciet chinees hardstenen tegelvloer;
- luxe toiletgroep;
- mooie pantry/keuken met onder- en bovenkasten;
- strak afgewerkte wanden;
- openslaande deuren naar buitenruimte;
- aparte berging.

Eventueel aanwezige voorzieningen worden eenmalig door verhuurder aan huurder ter beschikking gesteld en maken geen deel uit van het gehuurde.


BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Centrum Lisse 2011' is de bestemming van het object 'Gemengd' en derhalve bestemd voor o.a. detailhandel, dienstverlening en lichte horeca op de begane grond.


PARKEREN:
Voor de deur en/of in de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.


HUURPRIJS:
€ 1.695,= per maand exclusief BTW.


OPLEVERING:
In overleg, de ruimte is per direct beschikbaar.


BIJZONDERHEDEN:
De winkelruimte is rond 2012 geheel gemoderniseerd.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.695,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per direct beschikbaar BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1915 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 113 m² Verkoopoppervlakte 113 m² Frontbreedte 700 cm Energie Energieklasse C Energie einddatum 14-06-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 113 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. in 2012 geheel gemoderniseerd Nevenbestemming Horeca Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
113 m²
In units vanaf
113 m²
Verkoop vloeroppervlakte
113 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Horeca
Regio
Zuid-Holland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Route van naar Heereweg 241, 2161 BH Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring