Terug naar de resultaten
Kanaalstraat 71 in Lisse 2161 JC

Kanaalstraat 71

2161 JC Lisse
Huurprijs € 2.795,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN:
Gunstig op een goede (A1) zichtlocatie, midden in het levendige centrum van Lisse gelegen, moderne winkelruimte van ca. 150 m² VVO met een aantrekkelijk front van zo'n 6 meter breed! Deze zeer representatieve winkel is v.v. glazen pui met hardstenen omlijsting en ligt direct tegenover de C&A en BCC en naast de ingang van de promenade van Blokhuis, op het allerdrukste punt in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN:
Gunstig op een goede (A1) zichtlocatie, midden in het levendige centrum van Lisse gelegen, moderne winkelruimte van ca. 150 m² VVO met een aantrekkelijk front van zo'n 6 meter breed! Deze zeer representatieve winkel is v.v. glazen pui met hardstenen omlijsting en ligt direct tegenover de C&A en BCC en naast de ingang van de promenade van Blokhuis, op het allerdrukste punt in het centrum. In de directe omgeving bevinden zich landelijke retailketens zoals Livera, Trekpleister, Bristol, Rituals, Primera, T-mobile, L.J. Sport 2000 en America Today maar ook diverse restaurants en lokale vers- en speciaalzaken zoals het Smaakhuis, Baaij Fresh en Bakker Van Maanen! In de nabije omgeving is er ruime gratis parkeergelegenheid (parkeerschijf 2u).


INDELING:
Entree middels twee glazen toegangsdeuren tot de ruime, compleet ingerichte winkelruimte van zo'n 110 m² met aangrenzend 4 kleedkamers en een magazijnruimte (samen ruim 20 m²) welke eventueel makkelijk bij de winkelruimte te betrekken is. Achter het magazijn bevindt zich de pantry, opstelling van de c.v.-installatie en het geheel vernieuwde luxe toilet met fontein en inbouwspots. Nooduitgang via trap 1e verdieping.


OPPERVLAKTE:
Ca. 150 m² VVO.


VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte wordt casco verhuurd, oplevering in de huidige staat:
- Grote glazen pui met toegangsdeuren aan de voorzijde;
- Warmtegordijn;
- Airconditioning;
- Systeemplafond met inbouwspots;
- Winkelinrichting met baliefunctie, grote spiegels en kleedkamers;
- Meter/groepenkast;
- Alarminstallatie;
- Pantry met spoelbak en close-in-boiler;
- C.v.-ketel met radiatoren;
- Compleet vernieuwd (2020) luxe vrijdragend toilet met fonteintje en inbouwspots;

Eventueel aanwezige voorzieningen worden eenmalig door verhuurder aan huurder ter beschikking gesteld maar maken geen deel uit van het gehuurde.


BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Lisse Centrum 2011" heeft het pand de bestemming 'Gemengd'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen alsmede lichte horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend inpandig.


PARKEREN:
Ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving (parkeerschijf 2 uur).


HUURPRIJS:
€ 2.795,= per maand exclusief BTW.


OPLEVERING:
In overleg, per direct mogelijk.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren.


HUURBETALING:
Per kwartaal vooruit;


HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.795,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Per direct mogelijk! BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Frontbreedte 600 cm Energie Energieklasse G Energieindex 2.16 Energie einddatum 18-12-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Plattegronden

Kanaalstraat 71 in Lisse 2161 JC

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Kanaalstraat 71, 2161 JC Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring