Terug naar de resultaten
geen

Keyserswey 4

2201 CW Noordwijk
Huurprijs € 119,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN / LOCATIE:
Op een fraaie zichtlocatie gelegen, is ca. 225 m² zeer representatieve turn-key kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar. De ruimte is onderdeel van een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de kop van bedrijvenpark 's-Gravendijck te Noordwijk! De begane grond en gedeelte van de 1e verdieping zijn verhuurd aan Slender You en Accent Accountants. Er zijn ruime...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 222 m² In units vanaf 222 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN / LOCATIE:
Op een fraaie zichtlocatie gelegen, is ca. 225 m² zeer representatieve turn-key kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar. De ruimte is onderdeel van een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de kop van bedrijvenpark 's-Gravendijck te Noordwijk! De begane grond en gedeelte van de 1e verdieping zijn verhuurd aan Slender You en Accent Accountants. Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het geheel is gunstig gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar middels de provinciale weg N-206 met een directe aansluiting op de A-44 / A4 richting Leiden, Den Haag, Schiphol/ Amsterdam e.d.


OPPERVLAKTE:
Kantoorruimte ca. 222 m² VVO.


INDELING:
Entree via representatieve moderne centrale entree, trappenhuis naar 1e verdieping.

Royale lichte entree-/ontvangstruimte met mogelijkheden voor een balie, representatieve vergaderruimte/ boardroom, doorloop middels afsluitbare glazen deuren naar open kantoortuin met aangrenzende archief-/copyruimte, zeer royale (directie)kamer van ca. 45 m² met veel raampartijen. Gang met pantry v.v. spoelbak, losse koelkast. Bergkast met opstelling c.v.-ketel. Separaat toilet met voorportaal en wastafel.


VOORZIENINGEN:
- representatieve centrale entree met natuurstenen vloeren;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- halogeen-spots en opbouw verlichtingsarmaturen;
- glad afgewerkte vaste wanden;
- luxe scheidingswanden;
- UTB bekabeling
- vrijdragend toilet met voorportaal;
- pantry met close-in boiler;
- verwarming middels eigen c.v.-installatie;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- vloerbedekking;
- te openen ramen;
- glasvezel-aansluiting aanwezig.


PARKEREN:
Op eigen terrein zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn apart te huur voor € 350,= per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW.


BESTEMMING:
Kantoordoeleinden.


HUURPRIJS:
€ 119,= per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten;


OPLEVERING:
Op korte termijn mogelijk, in onderling overleg bespreekbaar.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 119,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 222 m² Perceeloppervlakte 1310 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 350,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 222 m² Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
222 m²
In units vanaf
222 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Route van naar Keyserswey 4, 2201 CW Noordwijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring