Terug naar de resultaten
De Hooge Krocht 42 in Noordwijk 2201 TX

De Hooge Krocht 42

2201 TX Noordwijk
Vraagprijs € 699,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN:
Bent u een moderne ondernemer die hoge eisen stelt aan uw kantoorruimte en bereikbaarheid? Dan is deze kantoorruimte beslist geschikt voor u! In een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen, aan de entree van het moderne bedrijventerrein 'Klei-Oost', is deze fraaie zelfstandige turn-key kantoorunit van circa 85 m² VVO voor verhuur beschikbaar met 1 eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 85 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN:
Bent u een moderne ondernemer die hoge eisen stelt aan uw kantoorruimte en bereikbaarheid? Dan is deze kantoorruimte beslist geschikt voor u! In een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen, aan de entree van het moderne bedrijventerrein 'Klei-Oost', is deze fraaie zelfstandige turn-key kantoorunit van circa 85 m² VVO voor verhuur beschikbaar met 1 eigen parkeerplaats. De ruimte heeft een eigen entree en is gelegen op de begane grond en 1e verdieping. Uitstekende bereikbaar vanaf Leiden/ Den Haag / Amsterdam via A-44 en N-206.


INDELING:
Zelfstandige entree, gang, ruime luxe lichte kantoorruimte met pui en glazen deuren, systeemplafond, inbouwarmaturen, wandafwerking en moderne tegelvloer. Separate pantry, luxe toiletruimte en bergkast aan de achterzijde van het pand. Trap naar de 1e verdieping: overloop, berg-/archiefruimte en kast met opstelling c.v.-combiketel. Grote open kantoorruimte met systeemplafond, inbouwarmaturen, wandafwerking en losse airco-unit.

De gehele begane grond en centrale delen 1e verdieping zijn voorzien van antraciet vloertegels; de kantoorruimte op de verdieping is voorzien van vloerbedekking.


OPPERVLAKTE:
- Ca. 44 m² begane grond;
- Ca. 42 m² 1e verdieping.
Totaal ca. 86 m² VVO.


VOORZIENINGEN:
- Fraai ingerichte kantoorruimte met veel glas / glazen deuren;
- Begane grond en 1e etage beide geheel voorzien van systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Verwarming en warm water via eigen c.v. combiketel;
- De gehele begane grond en centrale delen 1e verdieping zijn voorzien van antraciet vloertegels; de kantoorruimte op de verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Geheel betegeld luxe vrijdragend toilet met fontein, systeemplafond en verlichtingsarmatuur;
- Pantry;
- Meter-/groepenkast;
- Afgewerkte wanden.


BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Estec en de Noordwijkse Bedrijvenparken' heeft de ruimte de bestemming "Bedrijventerrein - 4" met de aanduiding 'kantoor', en zijn de aangewezen grond bestemd voor:
- bedrijven;
- fitnessruimtes, dansstudio's, zangstudio's en muziekstudio's;
- gezondheidscentra;
- ter plaatse van de aanduiding 'kantoor' tevens voor zelfstandige kantoren.


PARKEREN:
Bij de ruimte behoord 1 parkeerplaats op eigen terrein. In de directe nabijheid van het pand is voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.


HUURPRIJS:
€ 699,00 per maand, te vermeerderen met BTW en exclusief voorschot gas/water/elektra (indicatie € 50,= per maand excl. BTW);


OPLEVERING:
De ruimte is per direct beschikbaar, oplevering in overleg.


HUURTERMIJN:
Het uitgangspunt is een huurperiode van 5 jaar, een afwijkende periode is bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 699,- per maand Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting Per direct mogelijk BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 85 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
85 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Route van naar De Hooge Krocht 42, 2201 TX Noordwijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring