Terug naar de resultaten
De Hooge Krocht 70 in Noordwijk 2201 TZ

De Hooge Krocht 70

2201 TZ Noordwijk
Huurprijs € 450,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN:
In een representatief bedrijfsverzamelcomplex gelegen, aan de entree van het bedrijventerrein 'Klei-Oost' in Noordwijk, is deze turn-key kantoorruimte van circa 47 m² voor verhuur beschikbaar. De zelfstandige kantoorunit is gelegen op de 2e verdieping welke bereikbaar is via de centrale beveiligde hoofdentree aan de kopse kant van het gebouw. Het verzamelgebouw is voorzien van een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 47 m² In units vanaf 47 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN:
In een representatief bedrijfsverzamelcomplex gelegen, aan de entree van het bedrijventerrein 'Klei-Oost' in Noordwijk, is deze turn-key kantoorruimte van circa 47 m² voor verhuur beschikbaar. De zelfstandige kantoorunit is gelegen op de 2e verdieping welke bereikbaar is via de centrale beveiligde hoofdentree aan de kopse kant van het gebouw. Het verzamelgebouw is voorzien van een liftinstallatie. Bij de unit behoort 1 parkeerplaats op eigen terrein. Uitstekend bereikbaar vanaf Leiden / Den Haag / Amsterdam via A-44 en N-206. Een ideale locatie voor bijvoorbeeld een startende ondernemer of iemand die niet meer thuis wil werken!


INDELING (via centrale beveiligde hoofdentree en trappenhuis/lift):
Entreeruimte met antraciet kleurige vloertegels, intercom, pantry, meterkast (6 groepen), bergkast met opstelling c.v. ketel en geheel betegelde luxe toiletruimte. Aan de voorzijde een lichte kantoorruimte met grote raampartij, vloerbedekking en afgewerkte wanden. De gehele ruimte is voorzien van een systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen.


OPPERVLAKTE:
Circa 47 m² VVO.


VOORZIENINGEN:
- Beveiligde hoofdentree met intercom en brievenbus;
- Liftinstallatie;
- Systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen;
- Afgewerkte wanden;
- Pantry;
- Luxe vrijdragend toilet;
- Eigen c.v.-combiketel voor verwarming en warmwater;
- Meterkast;
- Vloerbedekking en/of tegelvloer.


BIJZONDERHEDEN:
Flexibele huurvoorwaarden mogelijk.


BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Estec en de Noordwijkse Bedrijvenparken' heeft de ruimte de bestemming "Bedrijventerrein - 4" met de aanduiding 'kantoor', en zijn de aangewezen grond bestemd voor:
- fitnessruimtes, dansstudio's, zangstudio's en muziekstudio's;
- gezondheidscentra;
- ter plaatse van de aanduiding 'kantoor' tevens voor zelfstandige kantoren.


PARKEREN:
Bij de ruimte behoort 1 parkeerplaats op eigen terrein. In de directe nabijheid van het pand is voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.


HUURPRIJS:
Vanaf € 450,= per maand exclusief BTW en exclusief voorschot gas/water/elektra (indicatie € 50,= per maand excl. BTW);


OPLEVERING:
Per direct mogelijk.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar plus 5 optiejaren, korte(re) termijnen bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 450,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 47 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 47 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
47 m²
In units vanaf
47 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar De Hooge Krocht 70, 2201 TZ Noordwijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.