Terug naar de resultaten
geen

Dorpsstraat 37 a

2211 GA Noordwijkerhout
Huurprijs € 1.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN:
Aan het begin van het centrum van Noordwijkerhout gelegen, royale en lichte WINKEL-/PRAKTIJKRUIMTE van zo'n 160 m² VVO met een groot front van 11,50 meter en grote raampartijen! In de directe omgeving bevinden zich naast diverse landelijke filiaalbedrijven (zoals AH, Lidl, Kruidvat, Etos), een kleine supermarkt en diverse speciaalzaken. In één van de twee nabij gelegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN:
Aan het begin van het centrum van Noordwijkerhout gelegen, royale en lichte WINKEL-/PRAKTIJKRUIMTE van zo'n 160 m² VVO met een groot front van 11,50 meter en grote raampartijen! In de directe omgeving bevinden zich naast diverse landelijke filiaalbedrijven (zoals AH, Lidl, Kruidvat, Etos), een kleine supermarkt en diverse speciaalzaken. In één van de twee nabij gelegen parkeergarages en in de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand is tevens IN DELEN TE HUUR vanaf ca. 60 m². De ruimte is tevens geschikt voor dienstverlening en/of maatschappelijke doeleinden.


INDELING:
Entree middels portaal en deur, representatieve winkelruimte van ca. 100 m² met warmtegordijn, afgesloten pantry en groepenkast, c.v.-ketel. Doorloop naar aangrenzende ruimte van ca. 60 m² welke voorzien is van een eigen entree met dubbele openslaande deuren en heteluchtverwarming. Aan de achterzijde bevindt zich magazijnruimte met toilet en fontein, meter-/groepenkast en een achter-entree.


OPPERVLAKTE:
Ca. 160 m² VVO.


VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte wordt casco verhuurd, oplevering in de huidige staat:
- Betonnen vloer;
- Entreedeur grote winkelruimte, openslaande entee-deuren kleine winkeldeel;
- Warmtegordijn;
- Voorbereiding systeemplafond reeds aanwezig alsmede enkele armaturen;
- Pantry met spoelbak;
- Toilet met voorportaal en fontein;
- C.v.-combiketel en heteluchtketel;
- Meterkast;
- Zonneschermen voorzijde;
- Magazijn/berging met achterom.

Eventueel aanwezige voorzieningen worden eenmalig door verhuurder aan huurder ter beschikking gesteld en maken geen deel uit van het gehuurde.


BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Centrum Noordwijkerhout" heeft het pand de bestemming 'Centrum'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor detailhandel, dienstverlening én maatschappelijke voorzieningen.


PARKEREN:
Parkeren kan in de directe omgeving (parkeerschijf) of in één van de twee nabij gelegen parkeergarage.


HUURPRIJS:
€ 1.000,= per maand exclusief BTW.


OPLEVERING:
In overleg, per direct mogelijk.


BIJZONDERHEDEN:
De ruimte is evt. geschikt voor deelverhuur, beide panden zijn v.v. eigen (tussen) meters, verwarming en entree's.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van maximaal 2 jaar, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Verkoopoppervlakte 145 m² Frontbreedte 1150 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Branche beperking Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
60 m²
Verkoop vloeroppervlakte
145 m²
Frontbreedte
1150 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Branchebeperking
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Dorpsstraat 37 a, 2211 GA Noordwijkerhout
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.