Terug naar de resultaten
Walserij 17 A in Noordwijkerhout 2211 SJ

Walserij 17 a

2211 SJ Noordwijkerhout
Huurprijs € 549,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Zeer compleet afgewerkte zelfstandige turn-key kantoorruimte van zo'n 60 m² gelegen op de 1e verdieping van een bedrijfs-/kantoorruimte gelegen in businesspark “Gravenpoort” te Noordwijkerhout, op het bedrijvenpark Gravendam. Voor de kantoren op de 1e en 2e verdieping is er een separate entree op de begane grond. Bij de ruimte behoort 1 eigen parkeerplaats direct voor de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 57 m² In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Zeer compleet afgewerkte zelfstandige turn-key kantoorruimte van zo'n 60 m² gelegen op de 1e verdieping van een bedrijfs-/kantoorruimte gelegen in businesspark “Gravenpoort” te Noordwijkerhout, op het bedrijvenpark Gravendam. Voor de kantoren op de 1e en 2e verdieping is er een separate entree op de begane grond. Bij de ruimte behoort 1 eigen parkeerplaats direct voor de unit. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid langs de Walserij zelf. Het geheel ligt gunstig t.o.v. de uitvalswegen N-443 / N-206 (Katwijk - Leiden - Haarlem) en A-44 (Schiphol - Amsterdam - Den Haag). Kortom, een luxe compleet afgewerkte kantoorruimte voor de ondernemer die hoge eisen stelt aan kwaliteit en bereikbaarheid!


OPPERVLAKTE:
Ca. 57 m² kantoorruimte op de 1e verdieping;

De hal/entree begane grond heeft een oppervlakte van ca. 7 m². Dit betreft gezamenlijk gebruik met de 2e verdieping.

INDELING:
Beveiligde entree met hal, camera-systeem en trap naar 1e verdieping.

1e verdieping: ruime, open en lekker lichte kantoorruimte van zo'n 50 m² met onder andere grote raampartijen, systeemplafond met led-armaturen, ingebouwde airco-unit alsmede een separate pantry v.v. koelkast, boiler en spoelbak. Apart vrijdragend toilet in lichte kleurstelling.


VOORZIENINGEN:
- beveiligde entree met brievenbus;
- airco;
- alarminstallatie;
- systeemplafond met led-armaturen;
- zonwerend folie;
- glad gestuukte wanden;
- linoleum-vloerafwerking;
- diverse stopcontacten met UTB-bekabeling;
- verwarming met radiatoren;
- pantry met koelkast, plintboiler en spoelbak met kraan;
- vrijdragend toilet;
- schilderij-ophangsysteem;
- rookmelders;
- eigen aansluiting ADSL/ telefonie mogelijk;
- tussenmeters t.b.v. water- en elektraverbruik.


PARKEREN:
Bij de ruimte behoort 1 voor de unit gelegen parkeerplaats. Daarnaast is er openbare parkeergelegenheid direct aan de Walserij.


BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan Bedrijventerrein Gravendam 2013 is de bestemming 'Bedrijventerrein' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1' en o.a. bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1. van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein' alsmede voor bedrijfsgebonden kantoor. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de eventueel benodigde vestigingsvergunning.


HUURPRIJS:
€ 549,= per maand, exclusief BTW en € 50,= per maand excl. BTW voorschot levering en diensten (gas/water/elektra).


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.


OPLEVERING:
In onderling overleg bespreekbaar, per direct mogelijk.


BIJZONDERHEDEN:
Het aanwezige meubilair is ter overname.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief voorschot servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 549,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 57 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Turnkey
Ja

Plattegronden

Walserij 17 A in Noordwijkerhout 2211 SJ Walserij 17 A in Noordwijkerhout 2211 SJ Walserij 17 A in Noordwijkerhout 2211 SJ

360° Foto's

Route van naar Walserij 17 a, 2211 SJ Noordwijkerhout
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.