BeleggingenU wilt beleggen in commercieel vastgoed in de Duin- en Bollenstreek of Haarlemmermeer e.o.? Of u overweegt uw belegging te verkopen? Bij BM Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang succesvol actief in de aan- en verkoop van commercieel onroerend goed als belegging. Bij dergelijke investeringen wilt u uiteraard een zo hoog mogelijk rendement behalen. Maar aan beleggen in vastgoed zijn risico’s verbonden. Deskundige begeleiding om te bepalen of uw investering kansrijk is, is dan onontbeerlijk.

Deskundige begeleiding
BM Bedrijfsmakelaars adviseert en begeleidt u op vakkundige wijze bij het verkrijgen van bedrijfsmatig vastgoed als belegging. We kijken daarbij niet alleen naar de huidige kwaliteit van het object, de locatie, het type huurder en de te verwachten huuropbrengsten. Maar ook naar de mogelijkheden van het pand, de bestemming en de ontwikkelingen van de betreffende locatie en omgeving.


Particuliere en/of professionele beleggers doen daarvoor regelmatig een beroep op ons. Vertrouwelijkheid, integriteit, klantgerichtheid en professionaliteit staan daarbij altijd voorop. Dit vakgebied vraagt een grondige kennis van de marktontwikkelingen. Door onze meer dan ruime ervaring kennen wij de regio, de markt én de prijzen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid relatienetwerk in ons werkgebied, én daarbuiten.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het actuele beleggingsaanbod van BM Bedrijfsmakelaars,  beleggingsmogelijkheden in vastgoed of onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel
0252 25 50 15.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring