Wie is BM Bedrijfsmakelaars


 

BM Bedrijfsmakelaars

Bernhard Maljaars
Bernhard Maljaars
RM RT
Eind 2018 ben ik gestart met BM Bedrijfsmakelaars. Ik kreeg de kans om voor mezelf te beginnen en alle bedrijfsmatige activiteiten van mijn voormalig werkgever, Van der Meer Makelaars, over te nemen. Daar heb ik 15 jaar met veel enthousiasme gewerkt. Eerst vanuit de vestiging in Noordwijkerhout, later in Noordwijk en de laatste jaren vanuit de vestiging in Lisse. Zo heb ik de hele Duin- en Bollenstreek uitstekend leren kennen en hier ook mijn netwerk opgebouwd. Aanvankelijk begonnen in met name de woningmakelaardij, ben ik me de laatste 10 jaar steeds verder gaan toeleggen en specialiseren in bedrijfsmatig onroerend goed.

BM staat - met een knipoog naar mijn initialen - voor het werkgebied waar ik me op richt: de Bollenstreek en (Haarlemmer)meer. En natuurlijk de (bedrijfs)makelaardij. Maar ook voor de wijze waarop ik mijn werk vormgeef: bevlogen en betrouwbare makelaar. En wat daarvan het resultaat is: bewezen en bewuste meerwaarde.

Sinds mijn beëdiging als NVM-makelaar in oktober 2006 (destijds één van de jongsten in Nederland), ben ik nu zo’n 13 jaar als makelaar actief. Met name de bedrijfsmatig onroerend goed kant van het makelaarsvak is mij op het lijf geschreven. Deze zakelijke kant spreekt mij aan. De belangen zijn groter en de vaak wat meer complexe werkzaamheden vormen een uitdaging, waardoor een extra beroep gedaan wordt op de ervaring en creativiteit van de makelaar. Iets wat prima bij mij past. Vooral om transacties te realiseren die op voorhand niet altijd even gemakkelijk zijn. Door mijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen lukt het om verreweg de meeste – soms complexe - transacties tot een goed einde te brengen. Mijn positieve instelling en inzet als dienstverlener pur sang, waarbij ik graag net dat stapje extra zet, dragen daar zeker toe bij.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten. Graag tot ziens!