TaxatiesWilt u inzicht krijgen in de marktwaarde van een bedrijfspand of beleggingsobject, dan is taxatie nodig. Het gaat tenslotte om belangrijke financiële beslissingen, bijvoorbeeld over de aan- of verkoop van vastgoed. Vakinhoudelijke expertise en kennis van de laatste marktontwikkelingen zijn daarbij onontbeerlijk. Als gekwalificeerd taxateur is BM Bedrijfsmakelaars volledig bevoegd taxaties uit te voeren en u daarmee te ondersteunen.

Waarom taxatie
Een taxatie kan nodig zijn bij:
  • verkrijgen van (her)financiering bij een geldverstrekker
  • waardebepaling bij aankoop- of verkoopbeslissing
  • fiscale doeleinden zoals overdracht vastgoed van zakelijk naar privé
  • bepalen huurwaarde van een object
  • verhuur/verkoop van een pand
  • bedrijfsoverdracht/management buy out

Taxatierapport
BM Bedrijfsmakelaars stelt een gedegen taxatierapport voor u op. Dit objectieve en heldere rapport geeft u inzicht in de markt- en/of huurwaarde van een object. Op basis daarvan kunt u een goed onderbouwde beslissing nemen.


Plausibiliteitsverklaring
Bij het taxatierapport wordt een plausibiliteitsverklaring gevoegd. Dit is verplicht op grond van de gedrags- en beroepsregels. Daarvoor wordt het rapport eerst grondig gecheckt door een onafhankelijke controlerend (extern) taxateur. Na akkoord geeft deze een plausibiliteitsverklaring af. Zo krijgt u de beschikking over gegevens die altijd correct en betrouwbaar zijn.

Erkend Register-Taxateur
BM Bedrijfsmakelaars is als Register-Taxateur ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de aangesloten Register-Taxateurs. Daarmee heeft u de garantie van dienstverlening door een integere en deskundige vastgoedtaxateur. Een vastgoedtaxateur die werkt volgens de erkende gedrags- en beroepsregels van het NRVT én internationale taxatierichtlijnen. Hierdoor voldoen wij aan de kwaliteitseisen van onder meer banken en toezichthouders. En bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie.


Meer informatie
Wilt u meer weten over taxatie door BM Bedrijfsmakelaars? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel
0252 25 50 15.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring