Verhuur & VerkoopU wilt uw bedrijfs-, winkel- of kantoorruimte in de Duin- en Bollenstreek of Haarlemmermeer commercieel verhuren of verkopen? Daarbij verwacht u natuurlijk een optimaal rendement en/of maximale opbrengst. Als specialist in bedrijfsmatig onroerend goed begeleidt BM Bedrijfsmakelaars u bij de verhuur/verkoop van al uw (beleggings)vastgoed. Klantgerichtheid, maatwerk en integriteit staan hierbij voorop.

Aanpak
Wij gaan bij de verhuur/verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed zorgvuldig voor u te werk. Als gespecialiseerd bedrijfsmakelaar stelt BM Bedrijfsmakelaars samen met u een realistisch plan van aanpak op. We beginnen daarbij met een inventarisatie. Vervolgens zorgen een professionele presentatie  en onze actieve werkwijze ervoor dat uw bedrijfshuisvesting daadwerkelijk gevonden wordt door de juiste huurder/koper. Hierbij maken we – als makelaar 3.0 - gebruik van eigentijdse marketing- en communicatiemiddelen, én ons eigen netwerk van zoekers. Ook doen wij de bezichtigingen en voeren wij voor u de onderhandelingen met huurder/koper. Tot slot dragen wij zorg voor een juridisch correcte verhuur- of verkoopovereenkomst. Tijdens dit hele traject staan wij u terzijde.


Fullservice
BM Bedrijfsmakelaars levert optimale service. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering en/of notariële overdracht zijn wij op actieve wijze betrokken bij de verhuur/verkoop van uw bedrijfshuisvesting. Met deze A tot Z dienstverlening op maat ontzorgen wij u zoveel mogelijk. Goede én adequate communicatie met u als klant vinden wij daarbij niet meer dan logisch.


Meer informatie
Wilt u meer weten over de verhuur- en verkoop aanpak van BM Bedrijfsmakelaars? Bekijk dan ons aanbod en/of onze werkwijze. En neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel
0252 25 50 15.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring