Terug naar de resultaten
Heereweg 466 in Lisse 2161 DH

Heereweg 466

2161 DH Lisse
Huurprijs € 90,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op een absolute zichtlocatie aan de Heereweg / N-208 tussen Lisse en Sassenheim gelegen, gemoderniseerde turn-key kantoor-/showroom-/praktijkruimte van zo'n 375 m² met ruim voldoende parkeergelegenheid op het voorterrein. Door de ligging is de ruimte uitstekend bereikbaar vanaf de omliggende plaatsen en de A-44, maar ook ligt het centrum van Sassenheim op een paar minuten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 375 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op een absolute zichtlocatie aan de Heereweg / N-208 tussen Lisse en Sassenheim gelegen, gemoderniseerde turn-key kantoor-/showroom-/praktijkruimte van zo'n 375 m² met ruim voldoende parkeergelegenheid op het voorterrein. Door de ligging is de ruimte uitstekend bereikbaar vanaf de omliggende plaatsen en de A-44, maar ook ligt het centrum van Sassenheim op een paar minuten afstand! Het kantoor is, onder voorwaarden, ook in delen te huur vanaf zo'n 100 m². Tevens bestaat de mogelijkheid om een direct achter de kantoorruimte gelegen, inpandig bereikbare, eenvoudig afgescheiden bedrijfs-/opslagruimte van ca. 175 m² met een vrije hoogte van 5 meter bij te huren.


INDELING:
Beveiligde vernieuwde entreepartij, royale entreehal met moderne tegelvloer en de mogelijkheid voor een balie/receptie-functie (ca. 9 m²), aan de rechterzijde een 5-tal kantoorkamers in diverse maatvoeringen tussen de ca. 10 en 21 m², waarvan 1 met royale vaste kast. Aan de linkerzijde bevinden zich 6 kantoorkamers, waarvan 1 met vast kast, in diverse maatvoeringen tussen de ca. 10 en 25m² alsmede een opslag-/serverruimte. Aan de achterzijde bevindt zich zowel de moderne pantry in lichte kleurstelling als een vernieuwde luxe toiletgroep (antraciet / witte kleurstelling) met 2 separate toiletten en voorportaal met wastafel. Vanuit de entreehal toegang tot de moderne kantineruimte van zo'n 45 m² met pantry, laminaatvloer en lichtkoepels.

Via de kantineruimte is de opslag-/bedrijfsruimte binnendoor bereikbaar via een gezamenlijke (nog te creëren) gang. Het betreft een op eenvoudige wijze af te scheiden opslagruimte van ca. 6,5 x 19,5 (ca. 125 m²) meter met een vrije hoogte van 5 meter alsmede een gedeelte gelegen achter de overheaddeur van ca. 50 m².


OPPERVLAKTE:
- Kantoorruimte: ca. 375 m² VVO;
- Eventueel bij te huren opslag-/bedrijfsruimte: ca. 175 m² VVO (met gezamenlijk toegang/gebruik overheaddeur en laad- en losruimte).
Totaal: ca. 550 m² VVO


VOORZIENINGEN -/ OPLEVERINGSNIVEAU:
Kantoorruimte:
- beveiligde entree met elektronische toegangskey/tag en camera-bewaking;
- antraciet grijze tegelvloer centrale hal;
- vloerbedekking in de kantoorkamers;
- laminaatvloer in de kantineruimte;
- systeemplafond met led-armaturen;
- kabelgoot met stopcontacten en UTB-bekabeling;
- moderne pantry met laden en spoelbak/kraan alsmede losse koel-/vriescombinatie;
- luxe toiletgroep met 2x vrijdragend toilet en voorportaal met wastafel;
- grotendeels gestucte wanden en/of afgewerkt met glasvliesbehang, deels schoonmetselwerk;
- verwarming via c.v.-ketel en radiatoren;
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- elektrisch bedienbare sunscreens;
- alarminstallatie;
- reclamezuil voor de kantoorruimte aanwezig alsmede een frame op de bedrijfshal t.b.v. reclame/naamsaanduiding.

Bedrijfsruimte:
- glad afgewerkte betonvloer begane grond;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- nader af te scheiden opslagruimte middels bouwhekken (i.o.m. verhuurder).

(!) De ruimte achter de overheaddeur is tevens in gebruik voor laden- en lossen door andere gebruikers van het bedrijfspand. Tevens zal er een gezamenlijk te gebruiken gang gecreëerd dienen te worden.


PARKEREN:
Bij de ruimte behoren ruim voldoende (ca. 10) parkeerplaatsen op het naastgelegen terrein. Voor de overheaddeur(en) dient ruimte beschikbaar te blijven t.b.v. laden- en lossen.


BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Landelijk Gebied" heeft het pand de bestemming "Bedrijf". Deze gronden zijn ter plaatse bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot categorieën 1 t/m 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten met de daarbij behorende voorzieningen alsmede voor kantoren (max. 50% van totale bedrijfsvloeroppervlakte met een maximum van 400 m² per bedrijf). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Lisse.


HUURPRIJS:
- Kantoorruimte: € 90,= per m² per jaar exclusief BTW en nader overeen te komen voorschot t.b.v. gebruik gas, water en elektra (indicatie € 20,= per m² per jaar excl. BTW, afhankelijk van gebruik);
- Bedrijfsruimte: € 750,= per maand exclusief BTW, inclusief gebruik elektra.


BIJZONDERHEDEN:
- Het kantoor kan eventueel gehuurd worden in delen vanaf ca. 100 m². Dit is exclusief een opslag voor het gezamenlijk gebruik van de entree, pantry en toiletten. Indien u interesse in deelverhuur heeft nodigen wij u uit dit aan ons kenbaar te maken;
- In de eventueel bij te huren opslag-/bedrijfsruimte staat een koelmotor t.b.v. de achtergelegen koel-/vriescellen welke hoorbaar aanwezig is.


OPLEVERING:
Oplevering in overleg, per direct mogelijk.


HUURTERMIJN:
Verhuurder wenst te opteren voor een periode van 3 jaar, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object en transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 375 m² Perceeloppervlakte 11690 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
375 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
175 m²
Vrije hoogte
500 cm

Plattegronden

Heereweg 466 in Lisse 2161 DH Heereweg 466 in Lisse 2161 DH

360° Foto's

Route van naar Heereweg 466, 2161 DH Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring