Aanhuur & aankoopU bent op zoek naar een bedrijfsruimte in de Duin- en Bollenstreek of Haarlemmermeer e.o.? U heeft een mooie kantoorruimte op het oog, maar vraagt zich af hoe u dit gaat aanpakken? En waar u allemaal mee te maken krijgt?
BM Bedrijfsmakelaars adviseert en begeleidt u bij de huur of koop van bedrijfshuisvesting. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de regio, de markt én de prijzen. Wij helpen u bij het vinden van bedrijfshuisvesting die voldoet aan úw wensen en ambities. Nu én in de toekomst.


Aanpak

Wij gaan grondig te werk bij de aanhuur/aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Het huren/kopen van een bedrijfspand is een belangrijke beslissing die, ook financieel, nogal wat met zich meebrengt. Daarbij kan een specialist als BM Bedrijfsmakelaars u veel werk uit handen nemen. Samen met u stellen wij een realistisch plan van aanpak op dat begint met een grondige inventarisatie, waarbij we veel van u willen weten. Daarna gaan we voor u op zoek naar geschikte bedrijfshuisvesting. Zodra we een passend pand hebben gevonden, doen we samen met u de bezichtiging. Heeft u uw keuze gemaakt, voeren wij voor u de onderhandelingen met verhuurder/verkoper. Tot slot zorgen wij voor een juridisch correcte huur- of koopovereenkomst. Tijdens dit hele traject staan wij u terzijde.


Fullservice
BM Bedrijfsmakelaars levert optimale service. Wij zijn vanaf het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht actief betrokken bij de aanhuur/aankoop van uw nieuwe bedrijfshuisvesting. Daarbij doen we nét dat beetje meer. Met deze A tot Z dienstverlening op maat ontzorgen wij u. Zodat u zich op uw eigen business kunt focussen.


Meer informatie
Wilt u meer weten over de aanhuur- en aankoop aanpak van BM Bedrijfsmakelaars? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel 0252 25 50 15.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring