Terug naar de resultaten
Meer En Duin 359 in Lisse 2163 HE

Meer en Duin 359

2163 HE Lisse
Huurprijs € 575,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Zoekt u een moderne en goed afgewerkte zelfstandige kantoorruimte waar u zó in kan? Deze, leuk aan de rand van bedrijventerrein Meer en Duin gelegen, turn-key kantoorruimte van ca. 65 m² VVO, verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, heeft een gunstig aan het water en de dijk gelegen buitenruimte/tuin van zo'n 50 m² en aan beide zijden raampartijen wat, naast leuk...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 67 m² In units vanaf 67 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Zoekt u een moderne en goed afgewerkte zelfstandige kantoorruimte waar u zó in kan? Deze, leuk aan de rand van bedrijventerrein Meer en Duin gelegen, turn-key kantoorruimte van ca. 65 m² VVO, verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, heeft een gunstig aan het water en de dijk gelegen buitenruimte/tuin van zo'n 50 m² en aan beide zijden raampartijen wat, naast leuk uitzicht, ook zorgt voor lekker veel lichtinval en een prettige werkomgeving! Bij de kantoorruimte behoort 1 eigen, voor de deur gelegen, parkeerplaats. Door de gunstige ligging, o.a. direct nabij Action, heeft de ruimte een centrale ligging én een goede ontsluiting naar de N-207/N-208 en A-4/A-44 en is hiermee een perfecte locatie om vanuit te ondernemen / kantoor te houden.

INDELING KANTOORRUIMTE (begane grond):
Entree via grote fraaie voorpui, open ontvangst-/kantoor-/werkruimte met luxe keuken welke is voorzien van onder- en bovenkasten en inbouwapparatuur: koel-/vriescombinatie, magnetron, vaatwasser en spoelbak met kraan. Separaat luxe toilet in wit/grijze kleurstelling met fontein en schuifkastenwand met opstelling c.v.-ketel en meter-/groepenkast. Vanuit de kantoorruimte toegang tot de ingerichte tuin met terras aan het water!

INDELING KANTOORRUIMTE (1e verdieping):
Via de vaste trap bereikt u de lichte en compleet afgewerkte kantoorruimte voorzien van airco, laminaatvloer, afgewerkte wanden en te openen ramen met aan de achterzijde ook nog vrij uitzicht!

OPPERVLAKTE:
Ca. 34 m² VVO begane grond;
Ca. 33 m² VVO 1e verdieping;
Totale oppervlakte: circa 67 m² VVO / 76 m² BVO.

VOORZIENINGEN:
- Mooie grote kunststof pui aan de voorzijde met entree;
- Vrijdragend toilet met fontein;
- Meter-/groepenkast;
- Glasvezel aanwezig (contract ter overname);
- Luxe complete keuken/pantry met koel-/vriescombinatie, magnetron en vaatwasser;
- C.v.-installatie met radiatoren zowel b.g.g. als 1e verdieping;
- Laminaatvloer (begane grond en 1e verdieping);
- Met spuitwerk afgewerkte wanden;
- Airco kantoorruimte boven (wordt ter beschikking gesteld, hoort niet tot het gehuurde);
- UTB-kabels middels vloerpotten 1e verdieping;
- Royale buitenruimte van ca. 50 m²!

PARKEREN:
Bij de unit behoort 1 eigen, direct voor de unit gelegen, parkeerplaats.

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Lisse" heeft het pand de bestemming "Bedrijventerrein" met de functie-aanduiding 'kleinschalig kantoor'. Deze gronden zijn ter plaatse bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot categorieën 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, webwinkels (niet voor dagelijkse artikelen) alsmede voor zelfstandige kantoren met een maximum van totaal 300 m² per kantoor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Lisse.

OPLEVERING:
In overleg, indicatie begin 2e kwartaal 2020.

BIJZONDERHEDEN:
Het meubilair op beide verdiepingen is ter overname beschikbaar;

HUURPRIJS:
€ 575,= per maand excl. BTW.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 575,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting 2e kwartaal 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 67 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 67 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
67 m²
In units vanaf
67 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco

Plattegronden

Meer En Duin 359 in Lisse 2163 HE Meer En Duin 359 in Lisse 2163 HE Meer En Duin 359 in Lisse 2163 HE Meer En Duin 359 in Lisse 2163 HE

360° Foto's

Route van naar Meer en Duin 359, 2163 HE Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring