Terug naar de resultaten
Grevelingstraat 71 in Lisse 2161 WE

Grevelingstraat 71

2161 WE Lisse
Huurprijs € 2.000,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN / LOCATIE:
Royale en lichte bedrijfs-/opslagruimte van ca. 575 m² BVO verdeeld over 2 naast elkaar gelegen gelijkvloerse bedrijfshallen, gelegen op bedrijventerrein 'Meerzicht' aan de Grevelingstraat in Lisse. Eventueel zijn de beide hallen aan elkaar te koppelen c.q. is er een doorgang te creëren. Door de eindligging bevindt zich voor de hallen parkeergelegenheid voor circa 4...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 562 m² In units vanaf 562 m²
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN / LOCATIE:
Royale en lichte bedrijfs-/opslagruimte van ca. 575 m² BVO verdeeld over 2 naast elkaar gelegen gelijkvloerse bedrijfshallen, gelegen op bedrijventerrein 'Meerzicht' aan de Grevelingstraat in Lisse. Eventueel zijn de beide hallen aan elkaar te koppelen c.q. is er een doorgang te creëren. Door de eindligging bevindt zich voor de hallen parkeergelegenheid voor circa 4 auto's en is er voldoende ruimte voor laden en lossen.

De hallen zijn onderdeel van een kantoor-/bedrijfsverzamelgebouw met uiteenlopende gebruikers, waaronder Van der Ham Trading, Indoor hondenschool Coachjehond en Weijers Flowers. Verder bevinden zich in de directe omgeving onder meer de Gamma, Aangeenbrug Mandenmakerij, Aannemingsbedrijf Dol en Ligtvoet Natuursteen. Het geheel ligt op een paar minuten van het centrum van Lisse en nabij de uitvalswegen N-208/ N-207 richting A4 / A44.


INDELING(EN):
Hal 1: entree middels brede schuifdeuren (ca. 5,50 meter x ca. 3,70 meter), grote open courante bedrijfshal van ca. 370 m² met 2 lichtstraten voor goede daglichttoetreding. De vrije hoogte bedraagt ca. 3,70 meter, de nok is ca. 5,85 meter hoog.
De hal is verder voorzien van krachtstroom en verwarming middels heater.

Hal 2: entree middels loopdeur / geheel wegklapbare pui (ca. 2,5 meter breed), toilet met fontein, open bedrijfshal van zo'n 190 m² met lichtstraat, verwarming middels eigen c.v. en radiatoren. De hoogte van deze hal varieert tussen de ca. 3,40 meter en 2,40 meter en is daarmee uitermate geschikt voor gelijkvloerse opslag/stalling.


OPPERVLAKTE:
Hal 1: ca. 375 m² BVO / ca. 367 m² VVO;
Hal 2: ca. 200 m² BVO / ca. 195 m² VVO;
Totale oppervlakte bedrijfsruimte: ca. 575 m² BVO / ca. 562 m² VVO.


VOORZIENINGEN -/ OPLEVERINGSNIVEAU:
- Opbouw verlichtingsarmaturen;
- Stelconplaten vloer;
- Ca. 5,50 meter brede toegangsdeuren hal 1 (!);
- Ca. 2,5 meter brede wegklapbare nieuwe pui hal 2;
- Grote raampartijen / lichtstraten;
- Deels dubbel / deels enkel glas;
- Krachtstroom;
- Groepenkast met tussenmeters;
- Verwarming via heater en c.v.-installatie met radiotoren;
- Toilet met fontein (hal 2).


PARKEREN:
Bij de unit behoren circa 4 voorgelegen parkeerplaatsen.


BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Meerzicht" heeft het pand de bestemming "Bedrijven". Deze gronden zijn bestemd voor ambachtelijke, industriële en groothandelsbedrijven alsmede inrichtingen als genoemd in categorie 1, 2 en 3 van de bij de voorschriften behorende Staat van Inrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Lisse.


HUURPRIJS:
€ 2.000,= per maand, exclusief BTW en een nader over een te komen voorschot t.b.v. levering en diensten (gas /water/ elektra).


OPLEVERING:
In overleg, de ruimte is per direct beschikbaar.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object en transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting In overleg, per direct beschikbaar BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1961 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 562 m² Vrije hoogte 3700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 562 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, heater, toilet
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
562 m²
In units vanaf
562 m²
Vrije hoogte
3700 cm
Vrije overspanning
15 m

Plattegronden

Grevelingstraat 71 in Lisse 2161 WE Grevelingstraat 71 in Lisse 2161 WE

360° Foto's

Route van naar Grevelingstraat 71, 2161 WE Lisse
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.