Terug naar de resultaten
Keyserswey 2 A - 4A in Noordwijk 2201 CW

Keyserswey 2 a - 4a

2201 CW Noordwijk
Vraagprijs € 119,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN / LOCATIE:
Op een fraaie zichtlocatie, direct aan de kop van het bedrijvenpark 's Gravendijck, is ca. 275 m² zeer representatieve en kwalitatief hoogwaardig ingerichte kantoorruimte voor (deel)verhuur beschikbaar. De ruimte, welke zich onderscheid door ligging, afwerking en lichtinval, is gelegen op zowel de begane grond als 1e verdieping van een modern...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 274 m² In units vanaf 137 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN / LOCATIE:
Op een fraaie zichtlocatie, direct aan de kop van het bedrijvenpark 's Gravendijck, is ca. 275 m² zeer representatieve en kwalitatief hoogwaardig ingerichte kantoorruimte voor (deel)verhuur beschikbaar. De ruimte, welke zich onderscheid door ligging, afwerking en lichtinval, is gelegen op zowel de begane grond als 1e verdieping van een modern kantoor-/bedrijfsverzamelgebouw met daarin nog 2 andere kantoorgebruikers.

Voor deze turn-key afgewerkte kantoorruimte zijn op het voor- en naastgelegen parkeerterrein 7 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Eventueel is er op loopafstand ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Het geheel is gunstig gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar middels de provinciale weg N-206 met een directe aansluiting op de A-44 / A4 richting Leiden, Den Haag, Schiphol / Amsterdam etc. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf ca. 140 m² (!).


OPPERVLAKTE:
Ca. 137 m² VVO kantoorruimte op de begane grond;
Ca. 137 m² VVO kantoorruimte op de 1e verdieping;
Totaal ca. 274 m² kantoorruimte.

Genoemde metrages zijn exclusief een opslag algemene ruimte van circa 24 m² VVO (entree hal / trappenhuis / hal verdieping).


INDELING:
Entree via representatieve moderne centrale entree met trappenhuis naar 1e verdieping.

Begane grond: royale en lichte entree met grote (ca. 70 m²) open ontvangst-/werkruimte (mogelijkheid voor een balie) en veel raampartijen, aangrenzende grote kantoorkamer van ca. 33 m² met meerdere werkplekken, zijramen en toegang tot archiefkast. Aan de achterzijde een representatieve vergader-/presentatieruimte van zo'n 16 m². Gang met pantry met spoelbak en losse koelkast. Bergkast met opstelling c.v.-ketel. Separaat toilet met voorportaal en wastafel. Aparte kast met serverruimte.

Via trappenhuis is de ruimte op de 1e verdieping beschikbaar: eveneens een royale en lichte entree, 1e kantoorkamer aan de voorzijde (ca. 15 m²), 2e royale kantoorkamer van zo'n 27 m² met zijraam, 3e royale kantoorkamer (ca. 25 m²) met zijraam en een zeer royale vergader-/presentatieruimte van ca. 30 m² met zijramen. Ook deze verdieping is voorzien van een eigen pantry met spoelbak en losse koelkast. Bergkast met opstelling c.v.-ketel. Separaat toilet met voorportaal en wastafel. Aparte kast met serverruimte.


VOORZIENINGEN:
- representatieve centrale entree met natuurstenen vloeren;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- airco (inbouwunits);
- glad afgewerkte vaste wanden;
- luxe scheidingswanden;
- UTB bekabeling
- vrijdragend toilet met voorportaal;
- pantry met close-in boiler;
- verwarming middels eigen c.v.-installatie;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- nieuwe vloerbedekking (nog aan te brengen in overleg met huurder);
- te openen ramen;
- glasvezel-aansluiting aanwezig;
- eigen aansluiting gas, water en elektra.


PARKEREN:
Op eigen terrein zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn apart te huur voor € 350,= per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW. Eventueel is er op loopafstand ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.


BESTEMMING:
Kantoordoeleinden.


HUURPRIJS:
€ 119,= per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten (€ 15,00 per m² per jaar excl. BTW);


SERVICES:
1. schoonmaak gezamenlijke entreehal (1x per week);
2. glasbewassing buitenzijde (1 x per maand);
3. gezamenlijke vuilcontainer (1 x per week geleegd);
4. onderhoud alarminstallatie;
5. overeenkomst met beveiligingsbedrijf;
6. onderhoud CV-installatie;
7. onderhoud verlichting;
8.onderhoud buitenterrei.n

Voor rekening van huurder komen verder alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname / afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.


OPLEVERING:
In onderling overleg bespreekbaar, indicatie eind 2e kwartaal / begin 3e kwartaal 2019;


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 119,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting indicatie eind 2e kwartaal / begin 3e kwartaal 2019 BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 274 m² Perceeloppervlakte 1310 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 350,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 137 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
274 m²
In units vanaf
137 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja

Plattegronden

Keyserswey 2 A - 4A in Noordwijk 2201 CW Keyserswey 2 A - 4A in Noordwijk 2201 CW Keyserswey 2 A - 4A in Noordwijk 2201 CW

360° Foto's

Route van naar Keyserswey 2 a - 4a, 2201 CW Noordwijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.