Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 45 in Noordwijkerhout 2211 GB

Dorpsstraat 45

2211 GB Noordwijkerhout
Huurprijs € 695,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN:
In het inloopgebied van het centrum van Noordwijkerhout gelegen, karakteristieke multi-functionele HOEK winkel-/praktijkruimte van in totaal zo'n 57 m² welke ook geschikt is voor dienstverlenende bedrijven of maatschappelijke voorzieningen! De ruimte is compleet afgewerkt en is nagenoeg zo te betrekken! In de directe omgeving bevinden zich naast diverse landelijke filiaalbedrijven...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 57 m² In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN:
In het inloopgebied van het centrum van Noordwijkerhout gelegen, karakteristieke multi-functionele HOEK winkel-/praktijkruimte van in totaal zo'n 57 m² welke ook geschikt is voor dienstverlenende bedrijven of maatschappelijke voorzieningen! De ruimte is compleet afgewerkt en is nagenoeg zo te betrekken! In de directe omgeving bevinden zich naast diverse landelijke filiaalbedrijven (zoals AH, Lidl, Kruidvat, Etos), een kleine supermarkt en diverse speciaalzaken. In één van de twee nabij gelegen parkeergarages en in de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING:
Entree, open ruimte van zo'n 40 m² met veel raampartijen, ruimte voor pantry met trap naar kelder (stahoogte) en koekoek (daglichttoetreding). Aan de achterzijde bevindt zich het toilet met fontein /opstelling c.v.-ketel.


OPPERVLAKTE:
Ca. 57 m² winkel-/praktijkruimte, waarvan ca. 10 m² kelder/magazijn/berging.


VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat:

- Kunststof pui/erker met dubbele beglazing;
- Airco;
- Verwarmingsinstallatie (c.v.-ketel met radiatoren en luchtgordijn);
- Pantry met spoelbak en kraan;
- Toilet met fontein;
- Houten vloer;
- Afgewerkte wanden;
- Systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Geheel voorzien van dubbel glas.


BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Noordwijkerhout' heeft de ruimte de bestemming 'Centrum'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven én maatschappelijke voorzieningen (educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke voorzieningen, sportieve en recreatieve voorzieningen, en voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening, alsook ondergeschikte detailhandel en horeca ten dienste van deze voorzieningen).

PARKEREN:
In de directe omgeving alsmede in de 2 nabij gelegen (openbare) parkeergarages.


HUURPRIJS:
€ 695,= per maand (geen BTW). De nutsvoorzieningen worden op eigen naam gesteld.


OPLEVERING:
In overleg, per direct mogelijk.


HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 (optie)jaren, korte(re) termijnen bespreekbaar.


HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.


HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.


COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 695,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1918 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 57 m² Verkoopoppervlakte 40 m² Perceeloppervlakte 380 m² Frontbreedte 400 cm Energie Energieklasse E Energie einddatum 16-07-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Verkoop vloeroppervlakte
40 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

Plattegronden

Dorpsstraat 45 in Noordwijkerhout 2211 GB Dorpsstraat 45 in Noordwijkerhout 2211 GB Dorpsstraat 45 in Noordwijkerhout 2211 GB

360° Foto's

Route van naar Dorpsstraat 45, 2211 GB Noordwijkerhout
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.